D.O.Q Priorat al Celler de Reus

D.O.Q. Priorat


El Priorat es una prestigiosa denominación de origen en Cataluña, reconocida por sus vinos tintos de alta calidad y carácter distintivo. Sus vinos se destacan por su intensidad y estructura, con taninos firmes y una acidez equilibrada. Las principales variedades de uva utilizadas son la Garnacha y la Cariñena, aportando notas de frutas maduras, especias y matices minerales.

En Celler de Reus hemos hecho una selección de vinos de la D.O. del Priorat, adecuados para todo tipo de celebraciones y eventos.

Compartir...

El Priorat, una denominació d’origen prestigiosa situada a la província de Tarragona, Catalunya, és reconeguda internacionalment pels seus vins negres d’ alta qualitat i caràcter distintiu. El Priorat és una regió muntanyosa, els sòls de pissarra de la qual coneguts com a “licorella” confereixen als vins una personalitat única.

La principal característica dels vins del Priorat és la seva intensitat i estructura. Són vins profunds, amb tanins ferms i una acidesa equilibrada que els confereix longevitat. Les principals varietats de raïm utilitzats en aquesta denominació són la Garnatxa i la Carinyena, que s’adapten perfectament al clima mediterrani i als sòls característics de la regió. Aquests raïms aporten notes de fruites madures, espècies i matisos minerals als vins del Priorat.

A més de la seva excel·lència vinícola, el Priorat ofereix un entorn natural impressionant. Envoltat de muntanyes i terrasses de vinyes, aquest indret encantador és ideal per als amants de la natura i l’enoturisme. Els visitants poden gaudir de tastos als cellers locals, explorar els paisatges vínics i submergir-se en la rica història i cultura de la regió.

¿Necesita más información?

Llámenos al 607 08 28 03 o envíe un Whatsapp para más información.

También puede utilizar este formulario para pedir más información sobre nuestros servicios.

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?
Ir al contenido